Sponsorer

En række virksomheder styrker dit udbytte af turen til &THEN konferencen. De inviterer til faglige input og sociale aktiviteter, hvor der er rig lejlighed til at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere og styrke netværket. Fra de foregående års evalueringer ved vi, at deltagerne sætter umådelig stor pris på de aktiviteter, der bliver skabt rundt om konferencen specielt til den danske gruppe.

sponsor_KMDKMD er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Århus, Odense og Aalborg. Hovedparten af KMD’s forretning udspringer af egen softwareudvikling, og virksomheden udvikler og leverer it-løsninger til kommuner, stat og private virksomheder.

KMD koncernen har en årlig omsætning på omkring 4 mia. kr. og har cirka 3.400 ansatte. KMD er ejet af Advent International og Sampension.

KMD har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, der understøtter Velfærdsdanmark og følger danskerne gennem hele livet. Hvert år håndterer KMD’s systemer milliardbeløb, der svarer til mere end 25% af Danmarks bruttonationalprodukt.

KMD drifter også Danmarks største digitale printcenter, med en produktionskapacitet på mere end 12 mio. printede sider og 6,6 mio. kuverteringer om dagen. KMD Printcenter er beliggende i Ballerup og Århus.
Printcentret servicerer private som offentlige kunder med transaktionsprint, transpromo og direct mail løsninger.

For mere info om KMD og KMD Printcenter klik på logoen.

sponsor_BladkompagnietBladkompagniet er Danmarks næststørste postselskab. Alle ugens dage omdeler Bladkompagniet aviser, magasiner, erhvervspost og direct mail til danske husstande og virksomheder, så de er klar til morgenkaffen.

Inden for direct mail er Bladkompagniet kendt for sin fleksibilitet. Der er rig mulighed for at lade kreativteten blomstre – giv kuverten et markant udtryk eller bryd de faste rammer og brug et kreativt format. Det koster ikke ekstra hos Bladkompagniet, og er med til at give højere responsrater.

Bladkompagniet omdeler også erhvervspakker ¬– både som dag- og natlevering. Og hver nat modtager mere end 5500 forhandlere i hele landet danske og internationale aviser og magasiner.

Bladkompagniet er grundlagt i 1920 og ejes af Berlingske Media og JP/Politikens Hus i fællesskab.

Du kan læse mere om Bladkompagniet ved at klikke på logoen.