&THEN er det nye Sweet Spot for digital marketing

Tag til Los Angeles i oktober 2016 og få 3 high-energy dage fyldt med ny viden og cases om digital marketing.

&THEN er konferencen for digitale, datadrevne salgs- og marketingfolk. Du kan høre om og deltage i diskussioner om omnichannel, smart data, social, content, customer engagement, o.m.m. Alle de emner, som præger din hverdag.

Du bliver en del af en gruppe af danske salgs- og marketingledere, som, når konferencen er færdig, er tæt knyttet til hinanden. Vi bor på samme hotel. Vi mødes om morgenen, på konferencen, om eftermiddagen og om aftenen, netværker, diskuterer og lærer af hinanden. Det er et super effektivt netværk, som fortsætter efter hjemkomsten til Danmark.

Læs mere om konferencen

DMA konferencen er død. Længe leve &THEN

Den ”gamle” DMA konference eksisterer ikke længere. For at tilpasse sig den nye æra af innovation, teknologi, integration og disruptiveness har organisationen DMA skrottet den ”gamle” DMA konference.

I stedet blev &THEN introduceret sidste år i Boston. Det var en kæmpe succes. Alt er nyt, dynamisk og skarpere i forhold til tidligere. Fokus er 100% på digital, data-drevet markedsføring.

&THEN bringer den globale marketing community sammen for at lære, dele, samarbejde og skabe fremtiden. Med 120+ talere fra store brands, førende bureauer og innovative servicevirksomheder er &THEN et arnested for talent og vision. Du mødes med ligesindede marketingfolk, du indgår i engagerede samtaler omkring vigtige emner og skaber din egen succes. Lær nye ting. Bliv inspireret. Og bliv motiveret til at tage dine ideer til nye højder.

&THEN giver dig inspiration og praktiske løsninger, som du kan implementere i dit daglige arbejde

&THEN programmet fokuserer på digitalt og på vækst

&THEN giver dig inspiration og viden via cases, metoder og forskning, alt sammen med udspring i teknologi, innovation og digital marketing. Det faglige program er et eldorado af muligheder, uanset hvilket marked og målgruppe, du arbejder med, og uanset om du er annoncør eller rådgiver. Du kan vælge imellem 5 key notes, 120 interaktive sessions, 6 workshops og timevis af muligheder for at netværke med marketingeksperter fra hele verden.

Læs mere om konferencen

&THEN 2015 i Boston