Betingelser

Sidste tilmeldingsfrist er d. 9. september 2016

Betaling
Du modtager en samlet, elektronisk faktura fra TCC. Betalingsbetingelse er netto kontant. Hvad du køber på hotellet udover dit værelse, skal du selv betale ved udcheckning. Morgenmad er ikke inkluderet. Alle priser er med forbehold for forhold, som TCC ikke har indflydelse på, herunder ændringer i valutakurser og skatter og afgifter.

Forsikring
Bemærk venligst, at der ikke er nogen form for forsikring inkluderet i prisen. Vi anbefaler, at du tjekker med din arbejdsplads, hvordan du er dækket, når du rejser til USA på forretningsrejse.

Transport
Du står selv for din flyrejse. Det giver dig den største fleksibilitet. Du kan selv vælge selskab og den rute og de datoer, som du vil rejse.

TCC ordner gerne din flybillet. Du skal bare kontakte os med dine ønsker til dato, og hvordan du vil flyve, så finder vi en løsning. Vi tager DKK 375 for denne service. Kontakt Michael Bramsnæs fra TCC på mb@tcc.world og få et tilbud.

Afbestilling / ændring
Alle ændringer og afbestillinger skal ske skriftligt til TCC

Afbestilling af konferencen
Ved skriftlig afbestilling, som TCC har i hænde senest den 9. september 2016, kan du få konferenceprisen tilbage, fratrukket et gebyr på DKK 2.200. Efter 9. september 2016 kan du ikke få refunderet din konference. Navneændring til en anden deltager fra samme virksomhed kan ske helt frem til konferencestart for DKK 400.

Afbestilling af hotellet
Annullering af hotelværelse kan ske til og med den 9. september 2016 mod betaling af den første nat: DKK 2.325. Derefter skal du betale for hele dit bestilte hotelophold. Navneændring til en anden deltager kan ske helt frem til konferencestart for DKK 400.